Про мене

Вітання!  Мене звати Анна.

Задум цього бізнесу виник в квітні 2013 завдяки моїй сестрі, яка підшуковувала собі сукню коли збиралася на весілля до друзів. Вона скинула посилання на відомий американський сервіс з оренди суконь і звичайно української альтернативи такого сайту не виявилось.

То ж я вирішила чому б не надавати таку послугу у Львові, в місті, в якому не бракує культурних подій, де є люди, які вміють і знають де і як гарно провести час. При цьому, основна ідея полягала в тому, що є люди які не люблять витрачати зайві гроші на побутові речі, а радше віддають перевагу витратити їх на емоції, враження та гарний настрій…

Це особливо стосується дівчат, які вміють гарно проводити час і які знають як добре виглядати, але при цьому не переплачуючи на речі, які вдягнеш лише 1-2 рази в житті.

Ось для прикладу вечірні та коктейльні сукні. Їх зазвичай купують лише для особливих подій в житті – на випускний вечір, на весілля, на бал, на побачення…Тим не менше, такі сукні: а) швидко виходять з моди б) ваші близькі і знайомі вже пам’ятають вас у цій сукні, тому важко бути оригінальною і цікавою знову.

Я лише починаю цю справу і до кінця не знаю потреб та очікувань своїх потенційних клієнтів, бо сайт “Краса Напрокат” появився лише в червні цього року, хоча з кожним днем кількість унікальних відвідувачів збільшується.

Моя мета – створити умови, щоб дівчата справді по-особливому виглядали за будь якої нагоди чи це побачення чи день народження чи бал чи весілля і при цьому не переплачували на сукні, натомість отримали гарний настрій від цього вечора та безліч компліментів.

p.s. до речі, зараз я на 9 місяці вагітності і я б це назвала “бізнесом-хоббі активної мами”. Сподіваюся що “власна справа” допоможе мені знайти баланс між щасливим материнством та тримати в тонусі свої професійні навики та хисти.

p.p.s. особлива подяка за допомогу як в сім’ї так і в бізнесі своєму чоловіку, він той, який не лише не заважає “творити”, але й підкидає ідеї та допомагає їх втілювати в життя.

Залишити коментар